Krivimo pločevino do 3000 mm dolžine.


Najlažje je obdelovati pločevinaste plošče, ki jih lahko enostavno oblikujemo in režemo. Že na ta način je možno izdelati raznovrstne izdelke, ki se bodo izkazali za zelo uporabne. A še več opcij nam odprejo druge tehnike, tudi krivljenje.


Krivljenje pločevine je postopek, ki je pri izdelavi kovinskih izdelkov po naročilu pogosto nujen. Včasih predstavlja le bližnjico do končnega izdelka – namesto, da bi dele izdelka izrezovali in sestavljali, lahko kos kovine enostavno zakrivimo in dobimo lepši in zanesljivejši rob. Pogosto pa je krivljenje edina smiselna rešitev za oblikovanje izdelkov, ki morajo biti elegantno in učinkovito izdelani. Ta tehnika zagotavlja precizno oblikovanje končnega izdelka, brez nepotrebnih dodatkov ali tveganja, ki lahko spremlja rezanje kovine.


S krivljenjem pločevine lahko izdelamo raznolike kovinske izdelke. Na ta način izdelujemo različne cevi in profile, nosilce, okvire, kanale in podobne vsestranske izdelke. Krivljenje pa pride v poštev tudi pri mnogih večjih projektih, ki zahtevajo premišljeno oblikovanje vsakega sestavnega dela.