Kovinske konstrukcijeNudimo vam pestro izbiro kovinskih konstrukcij:
  • vrata
  • regali
  • lažje nosilne konstrukcije v industriji
  • podstavki za stroje
  • ograje
  • stopnice

Kovina kot zanesljiv in kakovosten gradbeni material odpira mnoge možnosti pri izdelavi različnih konstrukcij in izdelkov.


Izdelava kovinskih konstrukcij pokriva potrebe različnih interesentov.


Kako izdelujemo kovinske konstrukcije?


Z izjemno natančnostjo lahko v našem podjetju izdelamo manjše kovinske konstrukcije, ki morajo povsem ustrezati določenim specifikacijam, prav tako lahko pripravimo večje kovinske konstrukcije, pri katerih je v ospredju nosilnost. Prilagoditi je možno praktično vse lastnosti končne konstrukcije!


Med izdelki, s katerimi se najpogosteje srečujemo, prevladujejo regali in lažje nosilne konstrukcije za industrijsko rabo ter podstavki za stroje, pa tudi vrata, ograje in stopnice.


Izdelava kovinskih konstrukcij se izvede v skladu z željami in potrebami stranki.


Inovativne rešitve


Nudimo celovite rešitve, s katerimi lahko odgovorimo na različne potrebe. Ne posvečamo se le izdelavi izdelkov, ki so že dobro znani, temveč pripravljamo tudi inovativne rešitve, ki povsem odgovarjajo specifičnemu izzivu.


Oblikovanje kovin s pomočjo sodobne tehnologije odpira nove možnosti pri izdelavi kovinskih konstrukcij. Največjo prednost pri tem delu ponuja laserski razrez, ki se z vsestranskimi odlikami v praksi odlično izkaže.


Dosežemo lahko poljubno stopnjo natančnosti in odgovorimo tudi potrebam najzahtevnejših naročnikov. Poleg tega je delo hitro opravljeno, končni izdelek pa nadvse kvaliteten.


Vsaka kovinska konstrukcija bo povsem prilagojena svojemu namenu, svoje delo pa bo zanesljivo opravljala tudi pod večjimi obremenitvami.


Galerija kovinskih konstrukcij