Za vašo delavnico izdelujemo vse vrste miz in vozičkov:


  • Odlagalni vozički
  • Delovne mize
  • Mize za obdelovalne stroje
  • Vozički za orodje

Oprema v delavnici je stalno na udaru raznih obremenitev, hkrati pa opravlja zelo pomembno nalogo – treba je torej izbrati kakovostno in vzdržljivo opremo, ki bo lahko svoje delo opravljala skozi dolga leta povsem brez težav. Najbolje se bo obnesla po naročilu izdelana oprema iz kakovostne kovine.


Izdelujemo raznovrstno opremo za delavnice, predvsem tiste kose, ki morajo biti povsem prilagojeni specifičnim delovnim izzivom. To so recimo delovne mize in mize za obdelovalne stroje ali pa vsestranski odlagalni vozički in vozički za orodje. S premišljenim oblikovanjem in vrhunsko izdelavo lahko pripravimo tudi druge prilagojene rešitve, ki se bodo v praksi izkazale za izjemno posrečene.


Oprema za delavnice mora biti narejena tako, da bo kos obremenitvam, s katerimi se bo redno soočala. Posebej odgovorno nalogo ima oprema, ki mora nuditi zaščito pred prahom, vlago in ognjem, pred večjimi mehanskimi obremenitvami ali pa kakšnimi kemičnimi vplivi. V vsakem primeru pride v poštev kakovostna po meri izdelana oprema, prilagojena prav za uporabo v takšnem okolju.