Pri oblikovanju raznih kovinskih izdelkov se uporabljajo različne tehnike, ki jih izberemo glede na željeni končni učinek. Pogosto najboljši rezultat ponudi prebijanje, ki je idealna tehnika za izdelavo mnogih zelo uporabnih izdelkov.


Prebijanje je prava izbira v primeru, da pločevine ne želimo razrezati ali odstraniti, temveč potrebujemo le odprtine, ki omogočajo prehod svetlobe, zraka, vode ali druge snovi. Pločevino je možno prebiti na različne načine, tako lahko pridemo tudi do zelo raznolikih učinkov, ki poskrbijo za uporabnost končnega izdelka. Seveda je pomembno, da je prebijanje opravljeno natančno in zanesljivo, če želimo doseči res odličen učinek – za brezhibno prebijanje uporabljamo napredno opremo, delo pa je računalniško vodeno.


S to tehniko lahko izdelamo različne tipske izdelke ter rešitve po naročilu. Razna kovinska galanterija potrebuje odprtine, prav tako so te pogosto koristne pri večjih kovinskih konstrukcijah. Obdelava pločevine po naročilu pa ustreza prav vsem, ki si želijo z idealnimi kovinskimi izdelki olajšati delo in doseči boljši učinek pri svoji dejavnosti. 


Prebijanje

Prebijanje

Prebijanje

Odprtine

odprtine

odprtine

odprtine