Komandne mize - pulti


Pulti se izdelujejo po naročilu, izgled pulta je odvisen od vgrajene opreme. Za zahtevnejše projekte se predhodno izdela 3D model, na katerem se uskladijo vse želje in zahteve naročnika.
 
Nosilna konstrukcija pulta je kovinsko ogrodje, končni materiali se izberejo glede na namembnost pulta.
 
Z različnimi nivoji delovne površine dosežemo večjo preglednost pulta, s tem vam omogočimo vgradnjo manjših ali večjih monitorjev.

Vse več dela v industrijskih obratih in drugih delovnih okoljih opravljajo stroji. To pa pomeni, da je treba stroje nadzorovati – brez učinkovite komandne mize ne bo šlo!


Komandne mize omogočajo enostaven in učinkovit nadzor nad delom strojev, na dosegu roke so tudi možnosti prilagajanja delovanja naprav. Sodobne izvedbe takšnih miz so pravo čudo tehnike, s tem pa olajšajo delo upravitelju naprav, delo pospešijo in poenostavijo, odpravijo tudi tveganja za razne napake in pomote. Seveda lahko takšen učinek pričakujemo le od kakovostne komandne mize, ki je dobro prilagojena svojemu namenu.


Mize izdelujemo iz kovinskega ogrodja, ki ga dopolnimo s končnimi materiali, ki ustrezajo namenu mize. Seveda premišljeno vključimo opremo, ki prinaša komandni mizi popolno funkcionalnost.