Režemo vse vrste pločevine do 3000mm dolžine in 3mm debeline.


Iz pločevine je možno izdelati raznovrstne izdelke, ki bodo idealno oblikovani za svoj namen ter bodo svojo nalogo odlično opravljali. A seveda to velja le v primeru kakovostne izdelave – prvi korak je razrez pločevine, ki omogoča brezhibno oblikovanje končnega izdelka.


Razrez pločevine je izjemno pomembno opravilo, pri katerem ni prostora za napake. Mnogi drobni kovinski elementi, pa tudi večji izdelki in konstrukcije, nimajo veliko tolerance pri razrezu – že milimetrsko odstopanje je preveliko. Na srečo nam laserski razrez pločevine omogoča, da ugodimo še tako preciznim specifikacijam in s popolno natančnostjo ugodimo tudi zahtevnejšim naročnikom. Na ta način lahko iz pločevine oblikujemo poljubne elemente, ki bodo povsem odgovarjali navedenim meram in drugim specifikacijam.


Za razrez uporabljamo lasersko napravo, ki s fokusiranjem močnega laserskega žarka na pločevino opravi zelo natančen rez. Takšna tehnika se odlično obnese pri obdelavi pločevinastih plošč do debeline 3 mm, oblike pa so lahko poljubno kompleksne. To pomeni, da je možno na ta način oblikovati raznovrstne izdelke, na primer industrijska ohišja in omarice, podstavke in nosilce, mize, ograje in mnoge druge izdelke, ki se izkažejo za izjemno uporabne. Izbira je praktično neomejena, saj ponuja kakovostna pločevina z natančnim razrezom neovirane možnosti za izdelavo raznovrstnih končnih izdelkov.